Cambo 8_1930

Francesc Cambó a la premsa

A l’Hemeroteca digital de la Biblioteca Nacional d’Espanya, per la llista d’entrades amb la paraula clau “Francesc Cambó”, cliqueu aquí, i amb la paraula clau “Francisco Cambó”, aquí.

A l’Arxiu de Revistes Catalanes Antigues (ARCA), per la llista d’entrades amb la paraula clau “Francesc Cambó”, cliqueu aquí, i amb la paraula clau “Francisco Cambó”, aquí.

A l’Hemeroteca de La Vanguardia, per la llista d’entrades amb la paraula clau “Francesc Cambó”, cliqueu aquí, i amb la paraula clau “Francisco Cambó”, aquí.

Al fons fotogràfic de l’ABC, per la llista d’entrades amb la paraula clau “Francesc Cambó”, cliqueu aquí, i amb la paraula clau “Francisco Cambó”, aquí.

41mR8xx1iGL._SX342_BO1,204,203,200_

“El grec, tan necessari com l’oxigen” (La Vanguardia, 11/11/2015)

En aquest article, Magí Camps comenta la importància del nou Diccionari Grec-Català, editat per l’Institut Cambó i Enciclopèdia Catalana.

Podeu llegir l’article complet clicant aquí

Maura_Cambó

“Maura y Cambó, encuentros y desencuentros regeneracionistas” (9/10/2015)

Article d’Albert Balcells aparegut al diari El Mundo el 9 de setembre del 2015, en el qual es repassen les vides creuades de dos dels polítics més notables de la primera meitat del segle XX a Espanya.

Per accedir al text complet, cliqueu aquí.

Diploma gvrn grec

Agraïment del govern grec a Helena Cambó (9/10/2014)

Traducció de la condecoració: “El president de la República Hel·lènica concedeix a Helena Cambó, Presidenta de l’Institut Francesc Cambó, per l’edició de textos clàssics La Creu d’Or de l’Ordre del Fènix, i per certificar-ho presenta aquest diploma, signat per ell mateix. Atenes, 15 de juliol del 2014. El president de la República Kàrolos Papúlias. Acte d’entrega realitzat a l’ambaixada grega a Madrid el 26 de setembre del 2014.

Notícia a La Vanguardia

396-CICERO_DISCURSOS-XVI_web

“Eloqüència i política”, de Jordi Llovet, sobre els discursos de Ciceró (El País) (21/11/2013)

Article publicat a «El Quarden» del diari El País el 21 de novembre del 2013

Per accedir al text complet, cliqueu aquí